SEAT Tarraco Familienauto-Innenansicht mit Familie

SEAT porodični modeli

Bilo da je SEAT Ateca, Tarraco ili Leon ST karavan - svaki od naših SEAT porodičnih automobila nudi dovoljno prostora, sigurnosti i fleksibilnosti da bude spreman za male i velike avanture na putu.

Der neue SEAT Ateca 2020 in rot
SEAT Ateca

Dinamičan porodični model

Kao porodični automobil, SEAT Ateca pruža raznolikost u svakodnevnom porodičnom životu i impresionira svojom prostranom unutrašnjošću, pametnim tehnologijama i raznim bezbednosnim funkcijama kao što je prediktivni ACC.

Zahvaljujući svom dinamičnom dizajnu, SUV je posebno pogodan za roditelje koji ne žele da prave bilo kakve kompromise u pogledu bezbednosti i performansi svog vozila.

SEAT Tarraco Familienauto
SEAT Tarraco

Porodični automobil sa do sedam sedišta

Sa modelom SEAT Tarraco, ništa ne može zaustaviti vas i vašu porodicu. Jer zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i 4Drive pogonu na sva četiri točka, nijedno putovanje nije predugo sa porodičnim automobilom. Istovremeno, SUV impresionira svojim sportskim dizajnom.

Do sedam sedišta i digitalni kokpit zaokružuju celokupni paket SEAT porodičnog automobila i čine ga idealnim saputnikom u svim situacijama.

SEAT Leon ST

Dodatni prostor za porodični model

Zamislite da imate porodični automobil u kome se svaki član porodice oseća kao kod kuće. Porodični automobil koji je svestran koliko i vaše potrebe. I automobil u koji možete smestiti sve što vama i vašoj porodici treba na putu. SEAT Leon ST karavan.

To je karavan za celu porodicu, za duga putovanja i spontane poslove.

Ein Kind im Kindersitz eines SEAT Ateca Familienautos

Praktična dečija sedišta za vaš porodični automobil

Bezbednost vaše dece je glavni prioritet. Zbog toga, ovde prikazana dečja sedišta ne samo da pružaju optimalnu zaštitu u slučaju udara, već se mogu i dodatno prilagoditi.