SEAT tipovi karoserije

SEAT SUV, SEAT karavan ili SEAT kompaktni i mali automobil: svi SEAT modeli garantuju vam najviše iskustvo vožnje u sopstvenoj klasi. Saznajte više o različitim tipovima modela ovde.

SEAT SUV modeli

Za grad i za teren.

SEAT SUV modeli kombinuju najviši nivo udobnosti vožnje sa optimalnim terenskim sposobnostima. Sa upečatljivim dizajnom sigurno ćete biti primećeni na ulici.

SEAT Kombi modeli

Dovoljno prostora za sve.

Sve što vam je potrebno za vaša putovanja uklapa se u SEAT karavan modele. Zapremina prtljažnika od 620 litara i moderne bezbednosne funkcije koje obezbeđuju još veću udobnost. Plus dinamičan izgled, stilski elementi dizajna i potpuno prilagodljiv ekran sa glasovnom kontrolom.

SEAT Gradski modeli

Vaš savršeni gradski automobil.

Sa SEAT gradskim automobilom, gust gradski saobraćaj više nije problem! Sa svojim gradskim automobilom možete izgledati sjajno i istovremeno se uklopiti u svako slobodno parking mesto. Uprkos svom kompaktnom dizajnu, SEAT gradski automobil nudi dovoljno prostora za svakodnevne potrebe i veće kupovine.

SEAT Porodični modeli

Za celu porodicu.

Porodični automobili SEAT kombinuju tri važne stvari: dovoljno prostora, bezbednost i fleksibilnost. Takođe imaju šik izgled. Dakle, funkcionalnost, zajedno sa dobrim izgledom. Za mlade i one malo starije. Sve što vam je potrebno za vaša putovanja uklapa se u SEAT karavan modele. Zapremina prtljažnika od 620 litara i moderne bezbednosne funkcije koje obezbeđuju još veću udobnost. Plus dinamičan izgled, stilski elementi dizajna i potpuno prilagodljiv ekran sa glasovnom kontrolom.

SEAT Tarraco Seitenansicht mit Fokus auf Leichtmetallräder
SEAT pogon na sve točkove

Putujte svuda sa pogonom na sve točkove.

Pogon na sva četiri točka znači: više prijanjanja i više vučne sile. Dakle, bez obzira gde putujete – sa pogonom na sve točkove od SEAT-a spremni ste za svaku avanturu. Putevi pod snegom, planinski putevi, mokri uslovi puta, ništa od ovoga vam više nije prepreka.