boční pohled na SEAT Ibiza v barvě desire červená a dva lidé kráčí od vozu

SEAT Gradski modeli

Zaboravite stresan gradski saobraćaj, dolaze SEAT gradski automobili! Sa malom gradskim modelom zabavno je kretati se gradom i lako se uklapati u bilo koji parking prostor. Mali gradski automobil je najbolja opcija za one koji vole da se voze uskim gradskim ulicama i širokim gradskim bulevarima. Sa živahnim dizajnom eksterijera moći ćete da inspirišete grad, a zahvaljujući modernom dizajnu enterijera vaše raspoloženje će ostati blistavo čak i tokom saobraćajnog špica.

Otkrijte SEAT gradske automobile i pronađite automobil iz snova!

Ein SEAT Leon SP Kombi in rot

SEAT Ibiza

U modelu SEAT Ibiza grad je pod vašim nogama. Savršeni gradski automobil nudi dovoljno prostora, a ne zauzima puno prostora na parkingu. Mali gradski automobil sa velikim užitkom u vožnji.

Oprema govori sama za sebe:

  • Potpuno LED i osvetljeni otvori za vazduh
  • 10'' digitalni info displej
  • 2-zone Climatronic
  • 8,25" medijski sistem sa ekranom osetljivim na dodir i SEAT CONNECT
  • Sportski multifunkcionalni volan u koži

i još mnogo toga!

Imagebild zu SEAT Full Link

Mrežni navigacioni sistem u SEAT gradskom automobilu

SEAT gradski automobil ima ekran osetljiv na dodir od 9,2" sa navigacionim sistemom i bežičnom vezom. Možete pristupiti svim podacima o vožnji u bilo kom trenutku preko potpuno digitalnog 10,25" displeja. Budite spremni za:

  • Muzika, po vašem ukusu
  • Komunikacija bez ometanja
  • Navigacija i informacije o saobraćaju u realnom vremenu
SEAT Ibiza com tecnologia inovadora da câmara traseira

Parking asistencija SEAT gradski modeli

Parkiranje nikada nije bilo tako zabavno kao sa SEAT Parking Assist. Njima su opremljeni i naši mali gradski automobili. Asistent se aktivira preko prekidača na centralnoj konzoli, a zatim skenira stacionarni saobraćaj. Kada detektuje parking mesto, daje poruku na multifunkcionalnom displeju da zauzme početnu poziciju. Pomoć pri parkiranju gradskih automobila parkira unazad, po dužini i dijagonalno za vas. Takođe možete sami da intervenišete u procesu parkiranja u bilo kom trenutku.

Saznajte više o inovativnoj tehnologiji koja stoji iza naših pomagala za parkiranje.

Asistencija za kolovozne trake

SEAT označava bezbednost. Jedan od načina za povećanje bezbednosti je upozorenje o napuštanju kolovozne trake. Nažalost, mnoge nesreće se dešavaju zato što ljudi ne ostaju u svojoj kolovoznoj traci. Sistem upozorenja o napuštanju trake interveniše da bi se izbegle nezgode. Vozač može u bilo kom trenutku poništiti korektivnu intervenciju upravljanja.

Za krajnju bezbednost, vozilom takođe treba upravljati svesno i odgovorno u gradskom automobilu.

Der Neue SEAT Leon erkennt mit Blind-Spot-Sensor herankommende PKWs.

Senzor mrtvog ugla

Još jedna bezbednosna karakteristika je senzor mrtvog ugla. Pomaže vam da vidite šta je izvan vašeg vidnog polja. On detektuje automobile koji se približavaju u dometu do 70 metara. Posebno je praktičan u gradskom saobraćaju: upozorenje za izlaz sa parking mesta se oglašava kada prolaze automobili ili biciklisti.

Na taj način se mogu izbeći mogući sudari. Bez obzira u koji grad putujete, sigurnosne funkcije SEAT gradskih automobila će vas podržati!