Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Principi kvaliteta SEAT

"Mi smo SEAT, mi smo strastveni perfekcionisti"

SEAT je dinamičan i mladalački inspirisan brend. Razvijamo i proizvodimo pouzdane i odlične automobile. Najvažniji cilj tima je da inspiriše naše klijente i prevaziđe njihova očekivanja. Sve divizije su dosledno prilagođene ovim strateškim zahtevima.

Naša primarna briga nije samo da pružimo bolji kvalitet od konkurencije kada je u pitanju pouzdanost i vrednost, već i da nadmašimo očekivanja spoljnih i unutrašnjih kupaca u tržišnim segmentima u kojima poslujemo.

Efikasnost procesa obezbeđuje postizanje ciljeva i optimalno korišćenje resursa.

Osposobljavanjem i razmenom znanja obezbeđujemo kontinuirani razvoj celog našeg tima. Na kraju krajeva, zaposleni značajno doprinose kvalitetu proizvoda i uspehu kompanije.

Ispunjavanje naše ekološke i društvene misije je preduslov za izgradnju poverenja, jačanje našeg kredibiliteta i promovisanje imidža naše marke. Naši kooperativni odnosi sa dobavljačima, trgovcima, akcionarima i drugim kompanijama predstavljaju osnovu za stabilno i profitabilno poslovanje za sve zainteresovane strane.

Svi zaposleni na svim nivoima hijerarhije razmišljaju i deluju u okviru uspostavljenih procesa, čime doprinose ostvarivanju ciljeva kompanije u okviru svojih odgovornosti.

U poređenju sa konkurencijom, razlikujemo se inovativnim, efikasnim i jednostavnim mobilnim rešenjima koja nam obezbeđuju jedinstven položaj u automobilskoj industriji.