Principi kvaliteta SEAT

"Mi smo SEAT, mi smo strastveni perfekcionisti"

SEAT je dinamičan i mladalački inspirisan brend. Razvijamo i proizvodimo pouzdane i odlične automobile. Najvažniji cilj tima je da inspiriše naše klijente i prevaziđe njihova očekivanja. Sve divizije su dosledno prilagođene ovim strateškim zahtevima.

Naša primarna briga nije samo da pružimo bolji kvalitet od konkurencije kada je u pitanju pouzdanost i vrednost, već i da nadmašimo očekivanja spoljnih i unutrašnjih kupaca u tržišnim segmentima u kojima poslujemo.

Efikasnost procesa obezbeđuje postizanje ciljeva i optimalno korišćenje resursa.

Osposobljavanjem i razmenom znanja obezbeđujemo kontinuirani razvoj celog našeg tima. Na kraju krajeva, zaposleni značajno doprinose kvalitetu proizvoda i uspehu kompanije.

Ispunjavanje naše ekološke i društvene misije je preduslov za izgradnju poverenja, jačanje našeg kredibiliteta i promovisanje imidža naše marke. Naši kooperativni odnosi sa dobavljačima, trgovcima, akcionarima i drugim kompanijama predstavljaju osnovu za stabilno i profitabilno poslovanje za sve zainteresovane strane.

Svi zaposleni na svim nivoima hijerarhije razmišljaju i deluju u okviru uspostavljenih procesa, čime doprinose ostvarivanju ciljeva kompanije u okviru svojih odgovornosti.

U poređenju sa konkurencijom, razlikujemo se inovativnim, efikasnim i jednostavnim mobilnim rešenjima koja nam obezbeđuju jedinstven položaj u automobilskoj industriji.