Specijalna ponuda

SEAT akcijski modeli

Zašto baš SEAT?

SEAT je u predhodne 3 godine najbrže rastući brend na automobilskom tržištu Evrope.

Taj rast je ostvaren pre svega zahvaljujući kvalitetu i ponudi SUV modela u 3 različite klase a SEAT prodajni saloni prepoznati su kao mesto gde može da se odgovori svakom zahtevu klijenta.

5 godina garancije uz pomoć na putu je još jedan od razloga "Zašto baš SEAT"

Zašto baš sada?

Akcijska ponuda SEAT SUV modela podrazumeva dodatne pogodnosti za buduće klijente:

  • Prilagođeno finansiranje - finansijske ponude mogu da se prilagode zahtevima klijenata.

Želite manju mesečnu ratu, želite veće učešće, želite mesečno održavanje vozila uključeno u ratu? Možemo da odgovorimo na svaki vaš zahtev!

Pozovite naše prodajne centre i oni će Vam dostaviti ponudu baš prema vašim zahtevima. Pronađite dilera

  • TEST vozila - omogućili smo test vozila za sve naše modele. Testirajte ih i uvidećete sve prednosti SEAT-a!
  • Mogućnost zamene staro za novo

Vaš izbor

SEAT Ibiza

Gradska avantura sa modelom SEAT Ibiza. Ona poseduje sve što Vam treba za grad. Aerodinamiku, efikasnu formu koja Vam omogućava da se krećete brže sa manjom potrošnjom goriva. Unapređena bezbednost i dodatna sigurnost. Dakle, gde putujete?

Vaš izbor

SEAT Leon

Markantnije linije. Izraženiji sportski dizajn. Moderna unutrašnjost i koncept svetala u najmodernijem tehničkom izdanju. Snažan. Samouveren. Povezan. Novi SEAT Leon. Veće dimenzije. Odvažniji dizajn. Dobro došli na sunčanu stranu.

Vaš izbor

SEAT Arona

Urbani SUV koji svojim dimenzijama predstavlja pravi automobil za gradsku gužvu. Raznolikost boja doprinosi prepoznatljivosti, a ukoliko se odlučite za vozilo sa automatskim DSG menjačem gradske gužve postaju prava zabava u vožnji. Prtljažnik zapremine 400 L je dodatni adut ovog modela.

Vaš izbor

SEAT Ateca

Nova SEAT Ateca redizajnirana je kako bi pružila poboljšani, robusniji osećaj. Pozitivno se kreće prema napred - isti sjajni SUV, posebno prilagođen većim životnim i neistraženim teritorijima. Pravo otelotvorenje svestranosti i slobode: sa modernim sportskim dizajnom u serijskoj opremi i naprednim tehnologijma, koji Vas vode u veliki svet. Osigurajte sebi prostor koji Vam je potreban. Istražujte više i smelije. Da li ste spremni za beskrajne mogućnosti? Kuda će Vas odvesti?

Vaš izbor

SEAT Tarraco

Najmladji i najveći SEAT SUV model koji dolazi iz fabrike u Volfsburgu je automobil koji može da Vas odveze na poslovni sastanak i na vrh planine i koji ne pravi razliku među putevima. Elegantan, snažan, izdržljiv…