Oprema

Bezbednost i komfor za vaše dete

Bezbednost vaše decu je glavni prioritet. Zbog toga, ovde prikazana dečija sedišta ne samo da pružaju optimalnu zaštitu u slučaju udara, već se mogu i prilagoditi. Da biste mogli da obezbedite pravo sedište za decu, treba imati u vidu sve elemente sedišta i automobila, SEAT predstavlja mali izbor dečjih sedišta sa ISOFIX sistemima za pričvršćivanje. Vaš servisni savetnik će vas rado posavetovati!

Dečje sedište PEKE G3 PLUS

Dizajnirana za decu od 3 do 12 godina i telesnu težinu od 15 i 36 kg. Pričvršćivanje preko sigurnosnog pojasa sa tri tačke. Visina naslona za glavu se može podesiti u 11 položaja i samo jednom rukom. Takođe se može koristiti bez naslona. Poseduje i poklopac koji može da se skine i opere.

Dečje sedište KIDFIX XP

KIDFIX XP nudi roditeljima bezbednost a deci komfor. Ovo inovativno sedište sa X-PAD naslonom daje pojačanu frontalnu zaštitu. Njegove duboke, potpuno postavljene bočne stranice obezbeđuju zaštitu za glavu i vrat. Za decu od 4 do 12 godina.

SEAT dečje sedište DUO PLUS

Za decu od 9 meseci do oko 4 godine ili od oko 9 do oko 18 kg, ova sedišta omogućavaju udoban i bezbedan transport. Sa 3-stepenim podešavanjem nagiba, ono se idealno prilagođava potrebama deteta i sa sigurnosnim pojasom sa 5 tačaka je optimalno obezbeđeno.

SEAT dečje sedište Peke G1 Trifix I-Size

Savršeno se prilagođava potrebama dece visine od oko 76 do oko 105 cm. Laka i sigurna instalacija zahvaljujući integrisanim ISOFIX sidrima i gornjim vezama.

Uložak sedišta

Štiti sedište od tačaka pritiska. Sa džepom za pribor na dnu.