Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
SEAT Kolekcija

Forma, funkcija i moda

SEAT kolekcija je stvorena tako da životni stil SEAT-a i Barselone prenosi sa ulice na svaki aspekt vašeg života. Ako pokažete strast za volanom i povežete ga sa brendom SEAT, postoji širok asortiman proizvoda koji će pružiti pravi stil za svaku situaciju.

Novo

Nova SEAT Mediteran kolekcija

Stil letovanja na plaži Barselone na dodir. SEAT Mediteranska kolekcija je dizajnirana da prenese lakoću juga sa ukusom i šikom. Dostupno kod vaše kompanije SEAT.

Crossover Kolekcija

Strast i Stil

Čime god bavite u svakodnevnom životu, SEAT Crossover kolekcija ima ono što je pravo za vas. Proslavite svoj dan sa stilom i modernom elegancijom koju nudi naš asortiman. Svaki proizvod je dizajniran isključivo da istakne najbolje od vas.

Basic Kolekcija

Dobro izgledajte, osećajte se još bolje.

Nikada ne podcenjujte uticaj savršeno dizajnirane odeće i detalja. Oni vam mogu olakšati život i doneti osmeh u stresni svakodnevni život. To je ono što čini SEAT Basic kolekciju. Začinjena sa malo mladalačkog šarma, kolekcija SEAT Basic je dizajnirana upadljivo i uzbudljivo sveže za svaku priliku.

Motorsport Kolekcija

Accessoires

Sportski stil  dopunjen u kolekciji SEAT Motorsport i nudi savršeno dizajniran i praktičan asortiman odeće i pribora koji kombinuju aktivnost i dinamičnost. Izaberite iz širokog asortimana proizvoda i pridružite se motosport timu.