Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Oprema

Dodaci za pse sa "Vau-efektom"

Sa SEAT dodacima za pse, vaš četvoronožni prijatelj ne samo da se oseća opušteno, već je i bezbedan na putu. Bezbrižno započnite sledeće putovanje sa svojim voljenim ljubimcem, sa našim praktičnim dodacima je lako.

SEAT prekrivka za pse

Prekrivka sedišta štiti zadnji deo prednjih sedišta i zadnje sedište od ogrebotina, vlage i prljavštine. To vam omogućava da udobno prevezete kućnog ljubimca, a vozilo duže ostaje čisto.

SEAT rešetka

Ovaj razdelnik se odlikuje jednostavnom instalacijom. Odvaja putnički prostor od teretnog prostora, što ga čini idealnim za prevoz kućnih ljubimaca. Dostupan za mnoge modele, na primer za SEAT Ateca od 2017

 

SEAT podnica prtljažnika

Polutvrda podnica prtljažnika napravljena od fleksibilne gume savršeno pristaje, lako se uklanja i lako se čisti. Na primer, za SEAT Arona od 2018