Besprekorna inspekcija

SEAT Originalo vetrobransko staklo

90% svih informacija koje se odnose na bezbednost biće uočene kroz vetrobransko staklo. Prema tome, savršen pregled, sa što manje izobličenja, ima glavni prioritet. Ovo i još mnogo toga je zagarantovano SEAT originalnim vetrobranskim staklima, koja su proizvedena prema specifikacijama proizvođača i uzimajući u obzir sve serijske specifikacije.

Najbolji kvalitet i profesionalna instalacija

Prednosti SEAT originalnog stakla automobila

  • Visok optički kvalitet
  • Vrlo dobra zvučna izolacija
  • Efektivna UV zaštita
  • Odgovarajuća dimenzija
  • Koordinirana interakcija sa SEAT originalnim brisačima

Za više informacija i ponudu za vaše vozilo, pitajte naše SEAT partnere.

Auto stakla i metlice brisača

Šta se podrazumeva pod izrazom "staklo automobila"? Staklo koje se koristi za vetrobranska stakla, zadnje prozore, bočne prozore i, po potrebi, krovne prozore. Staklene ploče moraju biti izuzetno jake i izdržljive za optimalnu vidljivost i zaštitu. Uprkos njihovoj visokoj stabilnosti, ponekad mogu biti oštećeni. Većina toga se dešava zbog kamenčića. U zavisnosti od prirode štete, često postoje veoma jednostavna rešenja za eliminisanje problema.

Metlice brisača, osnovna su komponenta opreme vozila, koja je odgovorna za dobar pogled, posebno na kiši. Metlice brisača su gumeni deo brisača vetrobranskog stakla, koji leži direktno na staklu. Metlice brisača moraju se redovno menjati. Najbolje čak i pre nego što je pogled ograničen za vreme vožnje.