Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT vozila za mobilnost
Future Today
Move & Connect

Povezana budućnost.

Tehnologija proširuje naše horizonte i zbližava ljude. Full Link vas drži u toku sa najvažnijim stvarima, danas i sutra.

SEAT Full Link

Umreženi na putu.

Danas smo više povezani nego ikad. Na primer, vaš pametni telefon i Full Link. Tako da uvek ostanete u kontaktu i u toku - danas i u budućnosti.

Mislite unapred

Future Today.

Neki se brinu za budućnost. SEAT već danas pronalazi rešenja. Od TGI Hibrid-a do Full Link-a i Shazam i BeatsAudio ™: Budućnost počinje sada.