Full Link

Umreženi na putu.

Želite da razgovarate sa prijateljima i porodicom gde god se nalazili? Ili čitajte najnovije e-mailove na udoban i siguran način? Rešenje je Full Link, vaša veza sa svetom.

Povezivanje

Uvek ostanite povezani.

SEAT Full Link je tehnologija koja povezuje vaš pametni telefon sa vašim infotainment sistemom. Moderno rešenje za povezivanje koje karakteriše visoka bezbednost u budućnosti.

MirrorLink™

Vaša veza sa svetom.

MirrorLink ™ povezuje vaš Android pametni telefon sa vašim SEAT-om. Više funkcija, više informacija. I možete ga u potpunosti fokusirati na put. MirrorLink ™ je kompatibilan sa mnogim Android uređajima - pregled se može naći ovde:

www.mirrorlink.com/phones

Android AutoTM

Pametni telefoni olakšavaju život.

Imate Android 5.0 ili noviji? Uz Android Auto ™ glasovnu kontrolu, možete praktično koristiti Google usluge i kompatibilne aplikacije za vreme vožnje. Android Auto ™ je kompatibilan sa većinom Android uređaja, a pregled se može naći ovde:

www.android.com/auto

Apple CarPlay™

Otvorite za nove veze.

Siri je spreman da radi sa vašim SEAT-om. Apple CarPlai ™ interaktivna tehnologija stavlja vaš iPhone u vaš automobil. Apple CarPlay ™ je kompatibilan sa iPhone 5 i kasnijim generacijama, a pregled se može naći ovde:

www.apple.com/ios/carplay

Mislite unapred

Budućnost danas.

Neki se brinu za budućnost. SEAT već danas pronalazi rešenja. Od TGI Hibrid-a do Full Link-a na Shazam i BeatsAudio ™: Budućnost počinje sada.