Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Socio-ekonomski aspekti

Pomeramo nešto.

Od obezbeđivanja novih radnih mesta do promocije lokalne industrije - SEAT radi na tome da promeni svet na bolje. Sledeće informacije se zasnivaju na podacima za finansijsku godinu 2017.

Poslovne-kartice

Promena je uzrokovana kretanjem.

Sa prodajom od 9,5 milijardi evra, SEAT nije samo lider u automobilskom sektoru, već i jedna od deset najvažnijih kompanija u Španiji.

Posao-Mašina

Jedna porodica. Jedna misija.

SEAT stvara više od 100.000 direktnih, indirektnih i indukovanih radnih mesta u Španiji. Od ukupnog broja zaposlenih u 2017. godini, 51% je bilo ispod 30 godina.

Pokretačka sila ekonomije

Uspeh počinje zajedničkom vizijom

Dobre investicije obezbeđuju budućnost. Zaključili smo 60% naših ugovora za dobavljače sa španskim kompanijama i tako služimo kao pokretačka snaga za ekonomiju - čak i izvan našeg lanca snabdevanja.

 

Promocija istraživanja i razvoja

Wir sind Entwicklungsmotor.

Ukupna investicija od 962 miliona evra u istraživanje i razvoj čini SEAT četvrtog po veličini investitorom u Španiji i broj jedan među industrijskim kompanijama.

Made in Spain

Kvalitet za svet.

Made in Spain. Dostupno svima svuda. Kao vodeći izvoznik u španskom industrijskom sektoru, SEAT obezbeđuje obim izvoza od 7,7 milijardi eura.

Stabilnost

Naša predanost je vredna truda.

U 2017. godini SEAT je povećao proizvodnju vozila za 20,7% i prodaju za 56,9% i dao važan doprinos jačanju domaće privrede.