Socio-ekonomski aspekti

Pomeramo nešto.

Od obezbeđivanja novih radnih mesta do promocije lokalne industrije - SEAT radi na tome da promeni svet na bolje. Sledeće informacije se zasnivaju na podacima za finansijsku godinu 2017.

Poslovne-kartice

Promena je uzrokovana kretanjem.

Sa prodajom od 9,5 milijardi evra, SEAT nije samo lider u automobilskom sektoru, već i jedna od deset najvažnijih kompanija u Španiji.

Posao-Mašina

Jedna porodica. Jedna misija.

SEAT stvara više od 100.000 direktnih, indirektnih i indukovanih radnih mesta u Španiji. Od ukupnog broja zaposlenih u 2017. godini, 51% je bilo ispod 30 godina.

Pokretačka sila ekonomije

Uspeh počinje zajedničkom vizijom

Dobre investicije obezbeđuju budućnost. Zaključili smo 60% naših ugovora za dobavljače sa španskim kompanijama i tako služimo kao pokretačka snaga za ekonomiju - čak i izvan našeg lanca snabdevanja.

Promocija istraživanja i razvoja

Wir sind Entwicklungsmotor.

Ukupna investicija od 962 miliona evra u istraživanje i razvoj čini SEAT četvrtog po veličini investitorom u Španiji i broj jedan među industrijskim kompanijama.

Made in Spain

Kvalitet za svet.

Made in Spain. Dostupno svima svuda. Kao vodeći izvoznik u španskom industrijskom sektoru, SEAT obezbeđuje obim izvoza od 7,7 milijardi eura.

Stabilnost

Naša predanost je vredna truda.

U 2017. godini SEAT je povećao proizvodnju vozila za 20,7% i prodaju za 56,9% i dao važan doprinos jačanju domaće privrede.