Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Veće i bolje

2000-e

SEAT će imati 50 godina. Za rođendan je predstavljen SEAT Leon i predstavljanje SEAT servisa orijentisanog na kupca.

 

2000

Predstavljen je konceptni automobil SEAT Salsa. Da bismo proslavili našu pedesetu godišnjicu, pozdravljamo Njegovo Veličanstvo kralja Huan Karlosa I i princa Asturije.

2001

Godina noviteta. Novi SEAT Ibiza debituje. Predstavljen je prototip sportskog SEAT Leon CUPRA R.

2002

Pojavljuje se porodični model SEAT Cordoba. Zaključujemo partnerstvo sa Audijem i Lamborghinijem pod okriljem Volkswagen Grupe.

2003

Prototip SEAT Altea biće predstavljen na IAA u Frankfurtu. Kombinuje dizajn prilagođen dinamičnoj porodici.

2004

Prototip SEAT Altea slavi svoj međunarodni debi na Sajmu automobila u Ženevi. Sa modelima koji su orijentisani na performanse SEAT Ibiza FR i SEAT Ibiza CUPRA povećavamo brzinu.

2005

U Barseloni će biti lansiran novi SEAT Leon i SEAT Leon VTCC trkački automobil. Prototip SEAT Altea FR slavi svoju premijeru.

2006

Sa SEAT Leon FR i SEAT Leon CUPRA, sistematski nastavljamo našu liniju. SEAT Altea XL slavi svoju premijeru - i izaziva senzaciju.

2007

SEAT Service predstavlja novi koncept usluge. Otvoren je inovativni prototip centar za razvoj i SEAT Design Center.

2008

Porodica proizvoda raste oko SEAT Exeo i nove SEAT Ibiza sa varijantama modela SC, CUPRA i Ecomotive. U EuroNCAP sigurnosnom testu postižemo najvišu ocenu od 5 zvezdica.

2009

Godina facelifta: SEAT Exeo ST, konceptni automobil SEAT Leon Ecomotive, Ibiza Bocanegra, novi Leon CUPRA, Ibiza FR i IBZ konceptni automobil.