Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT Servis

Vaš SEAT je u najboljim rukama.

Tehnologija za uživanje - to je veza između španske strasti i nemačkog inženjerskog znanja. Da što duže uživate nakon kupovine vašeg novog SEAT-a pobrinuli smo se razvojem naših servisnih ponuda. 

SEAT ovlašćeni servis

Stručnjaci za vaš SEAT

Niko ne poznaje vaš SEAT bolje od stručnjaka iz SEAT ovlašćenog servisa. Zato možete biti sigurni da je vaš SEAT u najboljim rukama. Iskoristite naše servisne usluge za zamenu guma i druge servisne akcije koje se stalno sprovode.

SEAT garancija mobilnosti

Neograničena mobilnost.

Kupovinom SEAT vozila možete biti sigurni da imate vozilo vrhunskog kvaliteta. Međutim ponekad na putu dođe do situacije kada vam je potrebna pomoć. Vaše vozilo ima SEAT garanciju mobilnosti i potrebno je samo da pozovete broj za pomoć na putu.

SEAT garancija

Opušteniji na putu.

Sada možete biti potpuno bezbrižni na putu. Vaš SEAT poseduje SEAT produženu garanciju sa asistencijom na putu.