Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Finansijske usluge

Jednostavno finansirajte svoje novo vozilo.

Finansiranje za fizička lica

Kao lider na tržištu finansijski usluga, Porsche Leasing  nudi vam finansiranje skrojeno po vašoj meri.

Finansijske usluge

Aktuelna ponuda

Put do ostvarenja vaših snova može biti vrlo jednostavan sa aktuelnom ponudom Porsche Leasinga za finansiranje akcijskih modela.

Finansiranje za sve SEAT modele

Fizičkim i pravnim licima nudimo individualne usluge finansiranja. U mogućnosti ste da iz obimne ponude finansiranja (finansijski lizing ili zakup vozila) izaberete onaj finansijski paket koji najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Bilo da se odlučite za novo ili korišćeno vozilo, Porsche Leasing ima rešenje za finansiranje.

Finansijske usluge

Pretraga dilera

Naši SEAT dileri će Vas rado savetovati i kreirati ponudu prilagođenu vašim individualnim potrebama. Informišite se sada