Impressum & Pravne odredbe

Impressum
Impressum

Porsche SCG d.o.o.

Generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru
Zrenjaninski put 9A, 11210 Beograd

Tel. +381 11 3042 400
Fax. +381 11 3042 409 
E-Mail: seat(kwfat)porschescg(kwfdot)rs
Postprodaja: servis(kwfat)porschescg(kwfdot)rs

Od svog osnivanja 2004. Porsche SCG d.o.o.
je generalni uvoznik SEAT vozila za Srbiju i Crnu Goru.

Generalni direktori:
Miloš Vujanović
Hubert Wallner

Direktor marke:
Dragan Prljinčević

Produkt / regionalni menadžer: 
Marko Milošević

Delatnost preduzeća: Prodaja automobila/Veleprodaja/maloprodaja
Pravni oblik: deoničarsko društvo 
APR Matični broj: 17522060
PIB: 103199653
Sudska nadležnost: U sporovima sa pravnim licima nadležan je Privredni sud u Beogradu
Za sporove sa fizičkim licima nadležan je sud prema prebivalištu fizičkog lica Sve slike, tekstovi, cene i ostali prikazi koji su prikazani na ovoj prezentaciji odgovaraju SEAT prodajnom programu za Srbiju i Crnu Goru u trenutku sastavljanja i predstvaljaju neobavezujuću informaciju. Sva prava na kasnije izvršene promene ostaju zadržana. Za sve greške SEAT Srbija (Porsche SCG d.o.o.) ne preuzima odgovornost. Izmena konstrukcije, opreme i obima isporuke, kao i odstupanja od nijanse boje ostaju zadržana. Sve navedene cene su neobavezujuće, neformirane orijentacione cene, uključujući i PDV.

Program, uključujući i sve njegove delove, kao što su podaci i slike, zaštićen je autorskim pravima. Svako korišćenje izvan uskih okvira Zakona o zaštiti autorskih prava bez saglasnosti nije dozvoljeno i kažnjivo je. To se naročito odnosi na umnožavanje, prevođenje, mikrofilmovanje i obradu u elektronskim sistemima.

Korišćenje slika je dozvoljeno samo u privatne svrhe. SEAT S.A. je vlasnik velikog broja registrovanih marki (robnih marki). Naročito su zaštićeni nazivi SEAT, Ateca, Alhambra, Alhambra4, Toledo, Leon, Leon4, Cordoba Vario, Cordoba, Ibiza, Altea, Altea XL, Altea Freetrack, Arosa, Inca, Stella, Signo, Sport, Top Sport, FR, CupraR, TDI, SDI, PD.

Činjenica da naziv koji ovde nije naveden i/ili u nekom tekstu nije označen kao marka (robna marka) ne može se tumačiti kao da taj znak nije zaštićena marka (robna marka) i/ili da taj znak može da se koristi bez prethodnog pismenog odobrenja SEAT S.A. odnosno Porsche SCG d.o.o.