Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT Originalna dodatna oprema

Vaše jedinstveno uživanje u vožnji!

Personalizujte svoje urbano vozilo jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Ako imate dodatna pitanja, molimo kontaktirajte vašeg SEAT servisnog partnera.

Aluminijumske felne

Od elegantnog do sportskog.

Bilo da više volite sportski izgled ili eleganciju, na raspolaganju su Vam različiti točkovi iz SEAT originalne dodatne opreme.

Transport

Za svaki prtljag

Odmor, razonoda, sport. Sa transportnim rešenjima iz SEAT-a sve što Vam je potrebno je uz vas. Krovni nosači su dobra baza za različite nadogradnje ili praktični nosač bicikla. Ukoliko imate bilo kakva pitanja SEAT servisni savetnici Vam stoje na raspolaganju.

Infotainment

Tehnologija, nove generacije

Moderna tehnologija se nalazi pod haubom kao i u unutrašnjosti. Povezivanje mobilnih telefona i muzičkih uređaja je omogućeno putem različitih dostupnih adaptera. Tu su i hands-free uređaj kao i navigacija.

Dekoracija

Životna raznolikost

Od upravljača, podnih prostirki do pragova vrata i ručice menjača - svaki detalj savršeno se uklapa u vaš stil.

Želite više informacija o modelu SEAT Ibiza?