SEAT Originalna dodatna oprema

Za lično iskustvo u vožnji!

Prilagodite svog gradskog ljubimca jedinstvenim dodacima iz SEAT ponude originalne dodatne opreme. Vaš SEAT servisni savetnik rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Zimski komplet točkova

Komplet zimskih guma i felni

Nećete samo vizuelno ulepšati svoje vozilo, već će ono i tehnički biti spremno za zimsku sezonu. SEAT vam donosi veliku ponudu kompleta zimskih točkova za vaš SEAT Ibiza.

Alu felne

Sportski i elegantno.

Nije važno da li više volite sportski ili elegantan izgled - elegantne alu felne iz ponude SEAT Originalne dodatne opreme donose pravi dizajn za svačiji ukus.

Transport

Rešenja za svaku vrstu prtljaga.

Bilo da se radi o odmoru, slobodnom vremenu ili sportskim aktivnostima. SEAT transportna rešenja uvek imaju rešenja za sve što vam je važno. Krovni nosači, na primer, osnova su za druge transportne dodatke kao što je praktični nosač za bicikle. Vaš SEAT servisni savetnik rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Infotainment

Vrhunska tehnologija.

SEAT ne donosi najsavremenije tehnologije samo ispod haube, već i u kabinu. Adapteri za smart telefone i muzičke uređaje obezbeđuju najviši nivo povezivanja. Sa HFT sistemom možete lako da se koncentrišete na saobraćaj i istovremeno odgovarate na pozive. Dostupni navigacioni uređaji uvek će pokazati najbržu rutu do željenog odredišta.

Enterijer

Uživajte u različitosti.

Od volana i patosnica pa do pragova vrata i ručice menjača, svaki detalj savršeno je prilagođen vašem ukusu.