Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Oprema

Pralktična pomoć svakodnevno

Izaberite svoju dodatu opremu, SEAT Ateca će biti Vaš najbolji prijatelj u gradu.

Style-Kit pozadi

Prvi utisak je važan

Za 3 različite varijante izduvne cevi sa izmenjivim trimom u četiri moguće boje, dočarajte sportski izgled na ulici. Trim je dostupan u Samoa Orange, Konnekt Blue, Emotion Red i Crossover Silver. Sigurno ćete pronaći pravu za vas.

Prtljažnik

Rutinski i kako treba

Ostanite organizovani i dnevna rutina postaje zabavna. Sa transportnim rešenjima SEAT-a sve ostaje tamo gde i pripada.

Dekorativni elementi

Uvedite boju u svakodnevni život

Uvedite boju u svoj svakodnevni život uz ukrasne elemente enterijera Samoa Orange, Konnekt Blue, Emotion Red i Crossover Silver. Oprema, centralna konzola, vrata i volan su tako savršeno usklađeni sa vašim stilom.

Dečje sedište

Deca

Bezbednost vaše dece je vaš i naš glavni prioritet. Sa originalnim SEAT dečijim sedištima koja se savršeno uklapaju u vaš SEAT.

Rešenja

Svakodnevna avantura

Ako Vam je potrebno više, poprečni krovni nosači omogućiće dodatno opterećenje na krovu.

Želite više informacija o modelu SEAT Ateca?