Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Oprema

Imajte više. Uradite više. Budite jači.

U vašem svetu sve je moguće. Dodatnu opremu za novi model SEAT Arona, čine razni dekorativi elementi, i jedinstveni kalupi. Vreme je za opremanje.

Polu-čvrsta podloga prtljažnika

Ponesite sa sobom, šta god želite.

Tačno prema dimenzijama, podloga se uklapa u vaš prtljažnik od 400 litara. Savršena zaštita izrađena od neklizajućeg materijala.

Prilagođavanje spoljašnjosti

Samo izbor. Bez kompromisa.

Uzimte sve Style. A onda uzmite i malo više. Svetla za maglu i kalupi na vratima su dostupni u Piano crnoj ili srebrnoj boji. Vrata prtljažnika su dostupna u mat hrom ili piano crnoj boji. Sada izgledate spremni na sve.

Dekorativni elementi

Pobedite nepobedivo.

Imate omiljenu kombinaciju? Upravljač u varijanti fitnes ili sofisticirano. Ručica menjača, pedale i odmorište za nogu u boji srebra? Drugačiji ste, kao i vaša Arona.

Zaštita od blata

Zavesice blatobrana.

Upravljate po najgorem terenu, zavesice su tu da zaštite vašu novu SEAT Aronu. Ne treba vam dodatno blato.

Želite više informacija o modelu SEAT Arona?