Akcijska ponuda

SEAT SUV modeli

 

Zašto baš SEAT?

SEAT je u predhodne 3 godine najbrže rastući brend na automobilskom tržištu Evrope.

Taj rast je ostvaren pre svega zahvaljujući  kvalitetu i ponudi SUV  modela u 3 različite klase a SEAT prodajni saloni prepoznati su kao mesto gde može da se odgovori svakom zahtevu klijenta.

5 godina garancije uz pomoć na putu je još jedan od razloga "Zašto baš SEAT"

Zašto baš sada?

Akcijska ponuda SEAT SUV modela podrazumeva dodatne pogodnosti za buduće klijente:

  • Popust i do 20% (Ova akcijska ponuda važi za vozila koja su dostupna odmah pa Vaš novi SEAT možete da preuzmete odmah nakon uplate. Sva vozila su proizvedena u 2020. godini.)

  • Prilagođeno finansiranje - finansijske ponude mogu da se prilagode zahtevima klijenata.

 

Želite manju mesečnu ratu, želite veće učešće, želite mesečno održavanje vozila uključeno u ratu? Možemo da odgovorimo na svaki vaš zahtev!

Pozovite naše prodajne centre i oni će Vam dostaviti ponudu baš prema vašim zahtevima. Pronađite dilera

  • TEST vozila - omogućili smo test vozila za sve naše modele. Testirajte ih i uvidećete sve prednosti SEAT-a!

  • Mogućnost zamene staro za novo

Vaš izbor

SEAT Arona

Urbani SUV koji svojim dimenzijama predstavlja pravi automobil za gradsku gužvu. Raznolikost boja doprinosi prepoznatljivosti a ukoliko se odlučite za vozilo sa automatskim DSG menjačem gradske gužve postaju prava zabava u vožnji. Prtljažnik zapremine 400 L je dodatni adut ovog automobila.  

 

Vaš izbor

SEAT Ateca

Sa svojom gamom motora i menjača kao i izborom pogona predstavlja idealno vozilo za sve prilike. Mnogobrojne međunarodne nagrade u proteklom periodu, među kojima je i nagrada za Best Buy automobil u Evropi to potvrđuju.

Vaš izbor

SEAT Tarraco

Najmladji i najveći SEAT SUV model koji dolazi iz fabrike u Volfsburgu je automobil koji može da Vas odveze na poslovni sastanak i na vrh planine i koji ne pravi razliku među putevima. Elegantan, snažan, izdržljiv…