Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
BEZBEDNOST

Sigurno je sigurno

6 vazdušnih jastuka, aktivni i pasivni sistemi bezbednosti kao što su ABS, ESP i IsoFIX čine SEAT Toledo jednim od najsigurnijih vozila u svojoj klasi. Euro-NCAP mu je dodelio maksimalnih 5 zvezdica.

FRONT ASSIST

Sistem nadzora udaljenosti

Sistem "Front Assist" vrši stalni nadzor udaljenosti između vozila. Vizuelna i zvučna upozorenja pomažu da se izbegnu kritične situacije čime sistem obezbeđuje bezbednost vama i drugim učesnicima u saobraćaju.

SISTEM PREPOZNAVANJA UMORA

Važna upozorenja

Sistem prepoznavanja umora vozača, analizira pokrete upravljača. U slučaju da detektuje zamor vozača sistem će oglasiti zvučni signal i odgovarajući grafički simbol na komandnoj tabli i podsetiti Vas da napravite pauzu.

SISTEM ZA KOČENJE U SLUČAJU VIŠESTRUKOG NALETANJA

Druga prilika

Ako  dođe do nesrećnog slučaja, aktivira se automatski sistem za kočenje prilikom višestrukog naletanja, koji će obezbediti da se SEAT Toledo zaustavi trenutno i time izbegnu posledice lančanog sudara.

Više bezbednosti

Bezbednost na prvom mestu

ELEKTRONSKI PROGRAM STABILNOSTI

Elektronski program stabilnosti ESP doprinosi vašoj bezbednosti tako što sprečava vozilo da  izgubi putanju i osigurava stabilnost na svakoj podlozi.

VAZDUŠNI JASTUCI

SEAT Toledo ima 6 vazdušnih jastuka za optimalnu zaštitu. Po dva vazdušna jastuka za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke i dva vazdušna jastuka za glavu. 

HIDRAULIČNA POMOĆ KOČNICAMA

Hidraulična pomoć kočnicama HBA aktivira kada vam je potreban manevar sa punom snagom kočenja tako što će sila kočenja biti najveća a pedala kočnice se neće blokirati.

ISOFIX

Najveća prednost za najmlađe

SEAT Toledo je opremljen ISOFIX sigurnosnim sistemom za 2 dečija sedišta koji obezbeđuje brzu i laku montažu i optimalnu bezbednost.