Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

Život je previše kratak za zadovoljavanje drugim najboljim.

Moderne tehnologije u modelu SEAT Tarraco obezbeđuje da ostanete uvek u kontaktu. I uvek u toku.

SEAT Digitalni kokpit

Informacije na blic.

Prepoznavanja saobraćajnih znaka. Navigacija. Automatska kontrola rastojanja. Front i Lane asistencija. Sve informacije su prilagodljivena TFT ekranu od 10,25 inča. Pred vašim očima.

8" ekran i SEAT Full Link-Tehnologija

Više komfora. Svaki dan.

Sa tehnologijom SEAT Full Link i Apple CarPlay ™ ili Android Auto ™, možete pristupati aplikacijama pametnog telefona direktno putem ekrana osetljivog na dodir. Jednostavno i lako.

Grejanje

Spreman, kada i vi.

Kada uđete, vaš SEAT Tarraco je već unapred prilagođen na željenu temperaturu. Dakle, ne morate da čekate.

Iskustvo u vožnji

Ne radi se o zašto. Već o razlogu.

BeatsAudio™ zvučni sistem

Dobra muzika nikad ne stari. 400 W pojačalo. High-end subwoofer. 9 savršeno usklađenih zvučnika. Za odličnu reprodukciju zvuka.

SEAT profili vožnje

Sa različitim režimima vožnje prilagođavate parametre motora kao i karakteristike prenosa (sa DSG) u svoj stil vožnje: Comfort, Eco, Sport i Individual, kao i dodatno Off-Road i Snow sa pogonom na sva četiri točka 4Drive.

Indukcioni punjač

Želite da radite usput? Bežični punjač napuniće vaš pametni telefon. Bez kabla. Još jedna stvar o kojoj ne treba da brinete.

Želite više informacija o modelu SEAT Tarraco?