Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Neverovatno bezbedan osećaj.

Kada smo razvili novi SEAT Tarraco, vaša sigurnost je bila u fokusu. Zahvaljujući najsavremenijim sigurnosnim sistemima, odlično ste pripremljeni za sledeću avanturu.

Hitan poziv eCall

Nemojte da gubite vreme.

Teška nezgoda? Ovaj sistem automatski obaveštava spasilačku službu. Ili možete samo da pritisnete ključ i istem će obaviti poziv.

Prepoznavanje saobraćajnih znaka

Ne želite ništa da propustite?

Znate šta sledi. Integrisana prednja kamera prepoznaje ograničenja brzine i zabrane preticanja i prikazuje ih za vas.

Sistemi asistencije

Poverenje dolazi automatski.

Pre-Crash- & prevrtanje

Kao mera predostrožnosti u slučaju saobraćajne nezgode, asistenti pred nezgodu zategnu sigurnosne pojaseve i zatvaraju prozore. A u slučaju prevrtanja vozila, asiistent za prevrtanje aktivira sve potrebne sisteme, npr. eCall.

Front Assist

Ako vam biciklista iznenada izleti ispred automobila ili ako automobil iznenada koči pred vama, novi SEAT Tarraco reaguje automatskim kočenjem zahvaljujući sistemu "front assist".

Zastoj i asistent za kolovozne trake

Asistent za saobraćajne zastoje izračunava rastojanje u odnosu na druga vozila i prilagođava brzinu. Sistem za upozorenje o napuštanju trake obezbeđuje da vaše vozilo ne napusti traku nepredviđeno.

Želite više informacija o modelu SEAT Tarraco?