Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Više informaicja o vašem SEAT-u

Informacije i preuzimanja

Ovde ćete naći korisne informacije i savete o vašem SEAT-u.

Ažuriranja i uputstva

Preuzimanja

 

Odmor i priprema

Bez stresa na odmor

Svakom putovanju je potrebna dobra priprema - pa tako i putovanjem sa vlastitim automobilom. Da li znate koje zakonske obaveze postoje u vašoj destinaciji za odmor? Otkrijte unapred kako bi vaše putovanje počelo bez problema. raspitajte se kod vašeg SEAT partnera za sigurnosne pakete koji sadrže najvažnije članke pomoći na putu za vaše putovanje.

Pomoć i saveti

Brza pomoć kada se broji svaki minut.

Ovi listovi su specifični za model imaju za cilj da pruže kratkoročnu i sveobuhvatnu podršku hitnim službama u pružanju njihovih zadataka potrebnim informacijama.

Informacije o Dizel motorima

Zadovoljstvo naših klijenata je naš najviši cilj. U poslednjih nekoliko meseci trudili smo se da pronađemo tehničko rešenje za vozila opremljena EA 189 motorom. Zadovoljni smo što vam sada možemo ponuditi rešenje za vozila koja su pogođena ovim problemom.