Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT ORIGINALNI DELOVI®

Kvalitet se isplati

Odluka za SEAT je izbor napredne tehnologije, kvaliteta i trajnosti. To je zahtev  koji ispunjavaju SEAT Originalni delovi®

SEAT Originalni delovi®

Garantovano očuvanje vrednosti 

Ukoliko ste se odlučili za SEAT, odlučili ste se za najmoderniju tehnologiju, dugotrajnost i kvalitet. To je zahtev koji se ogleda u svim SEAT Originalnim delovima®.  Da bi se zadržale karakteristike vozila tokom clokupnog veka trajanja i da sve komponente zajedno harmonično funkcionišu o tome vode računa  SEAT Servis i Seat originalni delovi®. Ugradnja  SEAT originalnih delova doprinosi očuvanju vrednosti vozila.

SEAT Originalna dodatna oprema® vam nudi mnogobrojne mogućnosti da vaše vozilo načinite jedinstvenim i da ga opremite u skladu sa vašim potrebama. Provereni kvalitet SEAT Originalnih delova® osim sigurnosti obezbeđuje i dug vek trajanja.

Originalni delovi su proizvedeni u skladu sa najvišim kvalitativnim standardima i standardima SEAT serije i precizno su prilagođeni svakom pojedinačnom  modelu. Ugradnjom Seat originalnih delova kod SEAT partnera ostvarujete pravo na 2 godine garancije na ugrađene delove i radove.

SEAT  Originalni delovi® su najsigurnije rešenje jer za SEAT nude najveću kupovnu sigurnost.

Oni su takođe ekonomično rešenje jer su dugotrajni i kada se posmatra celokupni period korišćenja imaju cenovnu prednost u odnosu na ukupne troškove.

Originalni delovi se 100%  precizno uklapaju i ne zahtevaju skupa prilagođavanja.

SEAT partneri u vašoj blizini