Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Dodatna oprema

Doživite san.

Mislite da novi SEAT Leon ne može da se poboljša? Razmislite ponovno. I otkrijte SEAT originalnu dodatnu opremu® sa kojom će sve što volite postati još bolje.

Lakometalne felne

Sjajno dizajnirane. Sjajno napravljene.

18" točkoviod lakog metala "Sport" u svakoj situaciji će se pobrinuti za stilski nastup.

Difuzor

Nije sve u dobro izgledu.

Stilski zadnji difuzor u Cosmo sivoj boji poboljšava aerodinamiku vozila.

Rešenje za transport

Pustolovine sa prtljagom.

Okupajte se suncem. Krenite u svoju sledeću pustolovinu bezbrižno, koristeći držač daske za surfovanje, bicikle ili skije, ili sa krovnom kutijom.

Zaštitna obloga

Ukrcavanje.

Nije bitno gde - jednostavno povedite sa sobom svoje kućne ljubimce. Ova zaštitna presvlaka koja se jednostavno pričvršćuje na naslon za glavu zaštitiće presvlake zadnjeg sedišta.

Blatobrani

I po kiši i po suncu.

Sa praktičnim štitnicima za blato prkosite svim vremenskim uslovima.

Kadica za utovarni prostor

Sve na svom mestu.

Priuštite sebi avanturu. Sa kadicom za utovarni prostor uvek možete da ponesete sve što vam je potrebno.

Želite više informacija o novom modelu SEAT Leon e-Hybrid?