Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Siguran kao izlazak sunca.

Čeka vas novi svet bezbednosti. Ambiciozan. Asistiran. Automatski. Otkrijte novi SEAT Leon.

Sistemi asistencije

Pogled u svim pravcima.

Kombinacija sistema asistencije pobrinuće se za vašu bezbednost. Od onoga trenutka kada krenete sa parkirališta, u zavojima tokom vožnje i u slučaju nužde - obezbeđujemo vam sveobuhvatnu zaštitu.

Prediktivna regulacija rastojanja ACC

Uvek za korak ispred.

Uz pomoć sistema ACC prednji radar stalno registruje potencijalne opasnosti na deonici ispred vas. Bilo da se radi o nekom automobilu koji vam dolazi bočno u kolovoznu traka ili pak o opasnom zavoju - vaš novi Leon je uvek spreman na kočenje. Za regulaciju brzine sistem koristi kamere i navigacioni sistem za analizu zavoja i ograničenja brzine.

Blind-Spot-Sensor

Krenite. Imate zeleno svetlo.

Blind Spot senzor prepoznaje vozila koja se približavaju izvan vašeg vidnog polja na udaljenosti do 70 metara. Sistem će vas i tokom izlaska iz vozila upozoriti na potencijalne opasnosti od sudara.

Travel Assist

Više putovanja. Manje vožnje.

Travel Assist omogućava poluautomatizovanu vožnju kroz ceo raspon brzina. On vam pomaže u pravovremenom prepoznavanju radova na putu itd.

Bezbednost pre svega.

Na sunčanoj strani. Bezbedni.

Exit Assist

Izlazak iz parking mesta unazad? Vaš automobil će vas vizelno i zvučno upozoriti na vozila koja se približavaju ili će se zaustaviti, ako je to potrebno.

Pre-Crash Assistent

Uz pomoć senzora i radara pozadi ova podrška u kritičnim situacijama priprema vozilo i putnike u vozilu na eventualni sudar, npr. zatezanjem sigurnosnih pojaseva i zatvaranjem prozora.

Podrška za približavanje

Dovoljno prostora? Narrow Assist nadzire obe strane automobila tokom prolaska kroz usku ulicu upozorava vas kada postane preusko.

Podrška za hitne slučajeve 3.0

Vaš spasilac u slučaju nužde

Ako vozač prestane da reaguje, sistem će samostalno preuzeti kontrolu nad vozilom: uključiće uređaj za svetlosno upozorenje, zadržaće vozilo u kolovoznoj traci ili će ga zaustaviti.

Vazdušni jastuci

Uvek spokojni. I sa vazdušnim jastucima.

Bezbednost u koju možete da se pouzdate: sistem vazdušnih jastuka u novom SEAT Leonu zaštitiće vas iz bilo kog ugla.

Želite više informaocija o novom modelu SEAT Leon?