Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

Budućnost na voznom traku.

Novi SEAT Leon Sportstourer. Prvi put sa tehnologijom In-Car/Out-Car Connectivity. Šta nam još donosi budućnost?

Digitalni Info Display

Za vaše najbolje ja.

Nikad bolje iskustvo vožnje: vi sami određujete kako će vam se na ekranu visoke rezolucije prikazivati karte i informacije o ruti i sisteme asistencije u vožnji.

Pogledajte kako funkcioniše
SEAT CONNECT

Vaš Leon. Uvek povezan.

Želite li ostati povezani čak i kada se ne nalazite u automobilu? SEAT CONNECT uspostavlja besprekornu vezu između vašeg pametnog telefona i automobila.

Udobnost

Sve pod suncem.

Climatronic sa 3-zonskom regulacijom temperature

Vožnja postaje još veće zadovoljstvo na ugodnoj temperaturi, koja je individualna za vozača, suvozača i putnike na zadnjem sedištu.

Grejnje vozila u mirovanju

Nikada više nećete ući u hladan automobil. Jednostavno uključite grejanje na daljinu. Vaš automobil će se zagrejati pre nego što u njega uđete.

SEAT Drive profili

Možete da birate između profila Eco, Normal i Sport. "Dinamična regulacija amortizera" pruža dodatnu udobnost.

Parking asistent

Otkrijte nove mogućnosti.

Da li ste pronašli parking mesto? Vaš Leon Sportstourer će da odradi ostatak. Ulazak i izlazak iz parking mesta postaju još lakši zahvaljujući kameri za vožnju unazad.

Postolje za induktivno punjenje

Nemate punjač? Nema problema.

Baterija skoro prazna? Postolje za induktivno punjenje je rešenje za vas. Samo stavite svoj pametni telefon u postolje na komandnoj tabli i vaša baterija će se napuniti.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportstourer?