Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Dodatna oprema

Izrazite svoje želje.

Lepi trenuci dolaze serijski: otkrijte mnoštvo praktične dodatne opreme koja novi SEAT Leon Sportstourer čini članom porodice.

Izražena utovarna strana

Olakšajte sebi.

Previše posla? Ova obloga ivice štiti utovarni prostor vašeg prtljažnika od ogrebotina i oštećenja.

Lajsne u pragovima

Lepe i zaštitne.

Lajsne od plemenitog čelika sprečavaju ogrebotine na pragovima i garantuju elegantan izgled.

Podne prostirke

Svi unutra.

Nema stresa zbog prljanja. Možete da birate između klasičnih i serijskih podnih prostirki ili prostorki Velpic©, koje se izrazito jednostavno čiste.

Pojas za psa

Za vašeg ljubimca.

Svaki član porodice je bezbedan. Sa sigurnosnim pojasom specijalizovanim za pse, pobrinuli smo se za vašeg četvoronožnog prijatelja.

Cirada za vozilo

Sjajno i čisto.

Sa ovom ciradom ćete zaštititi svoj novi SEAT Leon Sportstourer od svih vremenskih neprilika i tako duže uživati u samom izgledu novog vozila.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportstourer?