TEHNOLOGIJA

Zašto čekati sutra?

Nema razloga za čekanje. Tu je sve što Vam je potrebno SEAT Ibiza sa 8"-ekranom (20,3 cm) nanovija  SEAT- tehnologija, za svaki dan. Idemo.

Umrežavanje

Indukcioni punjač

Ako nije jednostavno, nije mobilno. Dovoljo je da pametni telefon stavite u indukcioni punjač modela SEAT-Ibiza i baterija će biti napunjena bežičnim putem. Integrisano GSM antensko pojačalo pobrinuće se za odličan signal u svakoj situaciji.

AUDIO SISTEM

BeatsAudio™ zvučni sistem

Muzika kao životni detalj. A zvuk ne nedostaje u novom modelu SEAT Ibiza BeatsAudio™  zvučnim sistemom 300 W pojačalo, šest zvučnika i subwoofer visokog kvaliteta. Klasična muzika, tehno, šta god volite.

Navigacija

8”- ekran (20,3 cm)

Nađite svoj put.

Na cilj bez prepreka? 8"- ekran (20,3 cm) u novom modelu SEAT Ibiza sa integrisanim funkcijama navigacije, Full Link sistema, mapama i praktičnom pomoćnom funkcijom za parkiranje unazad.

Više tehnologije

Zabava ne prestaje.

Kessy ulazak & Go

Startovanje motora bez ključa sa ritmičnim (hearthbeat) dugmetom. Heartbeat start dugme  svetli kada se nova SEAT Ibiza automatski otključa dok joj prilazite. Uđite, pritisnite i krenite.

Profili vožnje

Sa profilima vožnje SEAT Ibiza je potpuno prilagodljiva. Vozite i zabavite se.

Kamera za vožnju unazad

Lako unazad zahvaljujući kameri za vožnju unazad. Slika se prikazuje direktno pred Vama, na ekranu. Parkiranje, bezbedno, udobno, lako. 

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi