Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Pripada Vam u potpunosti.

Gradska avantura sa novim modelom SEAT Ibiza. Ona poseduje sve što Vam treba za grad. Aerodinamiku, efikasnu formu koja Vam omogućava da se krećete brže sa manjom potrošnjom goriva. Unapređena bezbednost i dodatna sigurnost. Dakle, gde putujete?

Oštrije linije

Čemu lažna skromnost?

Oštar izgled novog modela SEAT Ibiza. Zahvaljujući 3-D-programima i tehnici-Know-how nova Ibiza izgleda dinamično i kada stoji na crvenom svetlu. Nove avanture. Zabava. I bez lažne skromnosti.

Full-LED prednja svetla

Ljubav. Smeh. Život.

Pogledajte svetlo

Svetla budućnost. Full-LED prednja svetla i LED zadnja svetlosna grupa obasjaće noć i stvoriti osećaj vožnje po danu. Volećete ih.

BOJE

Unesite boju u svoj život.

Ostalo
Aluminijumski naplaci

Pokrenimo se.

Sa novim specifičnim aluminijumskim naplacima 18", nećete želeti da dugo stojite u mestu.

Prilagodljiv Vašem raspoloženju,

Odrastanje? Nikada!

Promenite ambijent

Sa novim modelom SEAT Ibiza pred Vama je čitav svet za otkrivanje. Ali ona u sebi krije i nekoliko iznenađenja, nova komandna tabla, kombinacije boja, ambijentalno osvetljenje i naravno više prostora za uživanje.

Unutrašnjost

Želite promenu? Eksperimentišite!

Kako da se odlučite kada postoji toliko opcija? Zahvaljujući novom modelu SEAT Ibiza možete da eksperimentišete i pustite mašti na volju.

Ambijentalno svetlo

Pronađite svoje mesto za opuštanje.

Izaberite boju

Ambijentalno svetlo u novom modelu SEAT Ibiza može se promeniti u crveno ili belo pritiskom na dugme. U prednjem delu za noge i pregradi za rukavice može se podesiti intenzitet svetla. 

Galerija

XCELLENCE

Neuobičajeno i originalno sa novim Xcellence trimom. Uživajte u oštrim linijama i 17" aluminijumskim naplacima. Elegantna unutrašnjost sa dekorativnim detaljima. Kontrastni kontra štepovi na presvlakama sedišta i upravljaču.

Alcantara

Elegantna unutrašnjost

17”-Alu naplaci

Pojava.

Unutrašnjost

Ergonomska, komforna sedišta.

Više prostora u prtljažniku

Za Vaše stvari

Spoljašnjost

Oštre linije
FR

Galerija

Pratite vlastiti ritam u novom sportskom modelu SEAT Ibiza FR. Sa 18" aluminijumskim naplacima "Performance ", panoramskim krovom, dve izduvne cevi i crnim presvlakama sa kontrastnim štepom SEAT Ibiza je dinamična do poslednjeg detalja.

Stilski dizajn

Pregledan kokpit

Bezbednost

Svetla za maglu

Lep detalj

Crni spoljni retrovizor

Prednja rešetka

Lep dizajn

Svetlosna grupa

LED-zadnja svetla