Nova marka urbane mobilnosti

SEAT predstavlja SEAT MÓ, svoju novu marku urbane mobilnosti, u okviru službene inauguracije objekta CASA SEAT

16.06.2020
  • Prošle nedelje održano je virtuelno otvaranje objekta CASA SEAT, a danas se održava fizička inauguracija kojoj, između ostalog prisustvuju Teresa Ribera, Àngels Chacón i Ada Colau
  • Nova marka će razvijati strategiju urbane mobilnosti fokusiranu na proizvode i usluge u području mikromobilnosti
  • Marka SEAT globalno predstavlja svoje nove proizvode u području mikromobilnosti, modele SEAT MÓ eScooter 125 i SEAT MÓ eKickScooter 65

Barselona/Beograd, 16. juna 2020. godine. Marka SEAT danas je službeno otvorila objekat CASA SEAT u okviru ceremonije održane uz pridržavanje propisanih zdravstvenih i sigurnosnih mera, a kojoj su prisustvovali istaknuti predstavnici javnog života i glavni rukovodioci španskog i katalonskog državnog vrha. Preduzeće je iskoristilo priliku u okviru događanja i službeno najavilo stvaranje SEAT MÓ, svoje nove marke za pružanje usluga u području urbane mobilnosti.

"CASA SEAT predstavlja puno više od odavanja počasti našim korenima. Ova ikonična zgrada takođe je i mesto sa kojeg svoj pogled usmeravamo prema budućnosti svoje marke. Naše sedište je u samom srcu Barselone, a od njega očekujemo da će postati ključno središte za urbanu mobilnost."

Nakon virtuelne prezentacije održane 4. juna, objekat CASA SEAT danas je prvi put otvorio svoja vrata javnosti. Carsten Isensee, predsednik marke SEAT, započeo je događaj isticanjem važnosti novog prostora kao sedišta preduzeća u samom srcu Barselone. Prema rečima predsednika: "

Zatim se putem videokonferencije uključila Teresa Ribera, četvrta zamenica premijera i ministarka za ekološku tranziciju i demografske izazove, za kojom su se izravno iz objekta CASA SEAT oglasili Àngels Chacón, ministar uprave i obrazovanja katalonske vlade i Ada Colau, gradonačelnica Barcelone.

Predstavnici javnog života i drugi istaknuti gosti kao što su, među ostalim, predsednik grupe Godó, Javier Godó, Jordi Gual, predsednik banke CaixaBank, Josep Maria Bartomeu, predsednik nogometnog kluba FC Barselona, Ángel Simón, predsednik društva Agbar, Josep Martínez Vila, izvršni direktor društva Saba, i Josep Martínez Vila i dr. Bonaventura Clotet razgledali su različita područja objekta CASA SEAT, novog centra za urbanu mobilnost marke.

Ovog je poslepodneva Wayne Griffiths, potpredsednik marke SEAT nadležan za prodaju i marketing i direktor marke CUPRA, najavio pokretanje SEAT MÓ, nove marke koja će podsticati strategiju urbane mobilnosti skoncentrisanu na proizvode i usluge iz područja mikromobilnosti, uključujući modele SEAT MÓ eScooter 125 i SEAT MÓ eKickscooter 65.

"Marka SEAT MÓ predvodiće portfolio proizvoda i usluga iz područja mikromobilnosti, a CASA SEAT če biti njen operativni centar. Barselona će biti poprište za ispitivanje razvoja rešenja iz područja urbane mikromobilnosti koja će se izvoziti u ostatak sveta", rekao je Griffiths.

Razgledanje objekta CASA SEAT završeno je u području u kojem će kupci i posetioci moći da konfigurišu svoja vozila marke SEAT i u CUPRA Garage, gde su posetioci imali priliku da vide CUPRA Formentor PHEV, 100% novi model proizveden u Martorellu, a čiji se dolazak na tržište očekuje uskoro.