Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

CASA SEAT

Iz Barselone u svet: CASA SEAT svetski debi

05.06.2020
  • U četvrtak, 04. juna, CASA SEAT prvi put će prikazati svoj prostor javnosti u okviru virtuelne promocije
  • Digitalno otvaranje počinje u 12:00 sati na globalnom YouTube kanalu marke SEAT
  • Marka SEAT otvorila je objekat CASA SEAT kako bi odala počast gradu koji je svedočio njenom rođenju pre 70 godina
  • Prostor će fizički otvoriti svoja vrata kada to bude dopustila epidemiološka situacija u vezi s COVID-19 pandemijom

Barselona/Beograd, 02. jun 2020. godine CASA SEAT prvi put otvara svoja vrata svetu u četvrtak, 04. jula, putem virtuelne prezentacije koja će javnosti predstaviti zgradu koja se nalazi u samom srcu Barselone. Rukovodioci preduzeća i ambasadori marke vodiće virtualne posetioce kroz različite prostorije i sobe kako bi im pružili uvid u pojedinosti svega što će CASA SEAT nuditi nakon što se i fizički otvori.

 

 

Jedna od osoba zaduženih za praćenje posetioca objekta CASA SEAT tokom virtualnog otvaranja biće Wayne Griffiths, potpredsednik komapnije SEAT nadležan za prodaju i marketing i predsednik uprave marke CUPRA. Video će biti dostupan sa titlovima na engleskom jeziku, a počeće u 12:00 sati (SEV) putem globalnog kanala marke SEAT na platformi YouTube.

CASA SEAT odaje počast Barseloni, gradu koji je svedočio rođenju marke SEAT pre 70 godina. Ovaj objekat je istovremeno, uz predanost da postane centar za mobilnost ovoga grada, mesto sa kojeg će marka moći da gleda u budućnost, promovisati urbanu kulturu i ponuditi ljudima mesto za sastajanje na kojem će moći da razmišljaju o idejama, voditi razgovore i suočavati se sa izazovima mobilnosti i održivosti sutrašnjice.

 

POJEDINOSTI O VIRTUALNOJ PREZENTACIJI

četvrtak, 04. juna
12:00 sati (SEV)
https://www.youtube.com/seat