Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Informacije o garanciji

Informacije o garanciji

07.05.2020

Informacija za vlasnike čija garancija na vozilo ističe između 01.03. i 31.05.2020

Zbog trenutne situacije sa virusom Covid-19, mnogi klijenti možda nisu mogli posetiti ovlašćeni SEAT servis zbog kvara na njihovim vozilima.

Za vozila čija garancija ističe u periodu od 01.03.2020. do 31.05.2020. garantni rok će se produžiti za 3 meseca. Pogledati grafički prikaz.

Ograničenje kilometraže koje važi za garanciju ostaje na snazi i tokom ovog tromesečnog produženja koje SEAT nudi dobrovoljno. Odnosno, produženje od 3 meseca se ne odnosi na kilometražu.

Ove mere SEAT nudi na apsolutno na dobrovoljnoj bazi i u vezi sa vanrednim okolnostima uzrokovanim virusom Covid-19, bez impliciranja priznavanja pravne ili bilo koje druge obaveze u budućnosti.