Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

LIVE stream

Svetska premijera nove CUPRA Leon familije

19.02.2020

Svetska premijera

  • 20. februara, CUPRA će predstaviti novu CUPRA Leon familiju na otvaranju CUPRA garaže u Martorellu
  • Prenos uživo od 18:30 CET na SEAT Media Center

Za sve koji žele da prate događaj na mreži, prezentacija će biti emitovana uživo na engleskom jeziku sa početkom u 18:30 CET u SEAT Media Centru.

Medijske agencije takođe mogu emitovati prenos putem embed koda na sopstvenim kanalima.

https://www.youtube.com/embed/nL7xit7Tvt4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Datum: četvrtak, 20. februara od 18:30 CET