Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Zvanična izjava.

Zvanična izjava.

07.01.2020

SEAT obaveštava da, na sopstveni zahtev i u dogovoru sa Volkswagen koncernom, Luca de Meo odlazi sa mesta predsednika SEAT-a. Luca de Meo ostaće član Grupe do daljnjeg.

Potpredsednik SEAT-a za finansije Carsten Isensee preuzeće mesto predsednika SEAT-a do daljnjeg, nastavljajući sa svojim funkcijama.

Ove izmene u Izvršnom odboru SEAT stupaju na snagu danas, 7. januara 2020. godine.