Iz drugog ugla. - Novosti i događanja - Marka SEAT - SEAT Srbija | SEAT

Otkrijte SEAT

Iz drugog ugla.

2016-06-29

Martorell 22/06/2016. - "Discover SEAT". Sa ovim sloganom, SEAT prikazuje ubedljivi TV spot čiji je cilj poboljšanje  brenda imidža i predstavljanje svojih vrednosti, kao i naglašavanje koliko je važna  kompanija u automobilskoj industriji i u Španskoj ekonomiji. Sve ovo sa zvezdom na licu mesta, nova Ateca, vozilo koje je prepuno novih tehnologija, predstavlja SEAT u kompaktnom SUV segmentu po prvi put. Reklamna kampanja je već počela u Španiji i Nemačkoj i biće prikazana na drugim tržištima nakon leta.

Emocionalna kampanja prati posadu Apola 8 u orbiti oko Meseca i beleži kako su očarani lepotom planete Zemlje i njenih terena umesto misterije sletanja na Mesec. Spektakularne slike koje su zabeležili,  Isla Cristina (Huelva), Montana Pasiega (Cantabria), Valle de Ordesa (Aragon), Sierra Alhamilla, (Almeria), i Cabo Formentor (Mallorca), na tako velikoj udaljenosti su se urezale u njihovo pamćenje zauvek . I to je taj trenutak kada su se osetili ponosno na sve što imaju na Zemlji kao  bezbroj mesta za uživanje.

Za SEAT, direktorka marketinga Suzane Franz kaže , "sa kampanjom brenda Otkrijte SEAT " , kompanija ima za cilj da istakne aspekte kojih nisu svi svesni a dostojni su divljenja " . Cilj SEAT -a je da poveća ponos i osećaj pripadnosti za sve što je urađeno u Španiji , i da nas nauči da cenimo ono što je naše ; pretvoriti SEAT u traženi brend i kako ispuniti sve veća očekivanja klijenata . Na kraju krajeva , kako da se poboljša način na koji se njegov kvalitet , pouzdanost i tehnologija posmatraju .

Ponekad, drugačiji pogled omaže da shvatimo velike stvari oko sebe . Ne samo da brend želi da pokaže svoja vozila , već i ono što se dešava iza kulisa kompanije i koliko iznenađujuć SEAT iza pozornice . Startovanje motora u SEAT automobilu prvi put je kulminacija obimnog procesa - to je priča koja se razvija iza scene sa hiljadu različitih lica koja su okupljena sa samo jednom idejom,  automobil.

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi