Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće

Godišnji rekord

SEAT ostvaruje rekordne operativne prihode

02.04.2019

Najbolji rezultat SEAT-a 2018 * u istoriji kompanije: U odnosu na 2017. godinu, poslovni prihodi povećali su se za 33,4% na rekordnih 254 miliona eura (2017 .: 191 milion eura). Prema rezultatima koje je juče predstavila Volkswagen grupa, SEAT je zaključio godinu sa prodajom od 10,202 milijarde evra - 3,1 odsto više nego u 2017. (9,892 milijardi evra), što je najviša vrednost u istoriji kompanije.

Operativni rezultat SEAT-a bio je značajno pojačan rekordnom prodajom u 2018. i marketingom modela sa višim maržama. SEAT je prodao ukupno 517.600 vozila 2018. godine, što je za oko 10,5% više nego prethodne godine.

Direktor SEAT SA, Luca de Meo je rekao: "2018. je ponovo bila rekordna godina za nas, naša finansijska pozicija nikada nije bila bolja, zahvaljujući prodaji koja odražava veliko poverenje naših klijenata u nas. Tarraco * je završio prvi krug obnove našeg portfolija i uskoro će pokrenuti drugu fazu sa ciljem da se pozicioniramo kao vodeći igrač u oblastima elektrifikacije, povezivanja i zajedničke mobilnosti, istovremeno se suočavajući sa izazovima i neizvesnostima vezanim za ciljeve smanjenja emisija i makroekonomsku situaciju. "

Holger Kintscher, finansijski direktor, IT i organizacija, naglasio je: "SEAT je postigao najbolji operativni rezultat u svojoj istoriji u 2018. godini, što je treća broj već treću godinu zaredom, jedan od faktora koji je doprineo ovom rezultatu je jačanje programa i investicija u elektrifikaciju i smanjenje emisije ugljen dioksida. "

Bonus za zaposlene se povećava za 49 posto

15. aprila 2019. godine zaposleni u SEAT-u S.A. Već treću godinu zaredom od usvajanja kolektivnog ugovora iz 2016. godine, učestvuju u distribuciji profita za ostvarene rezultate.