Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Vaša budućnost u SEAT-u

Karijera

Karijera u SEAT Srbija

Želite da radite za mladu inovativnu marku automobila koja je emotivno posvećena? Ako je tako, na pravom ste mestu! Radujemo se prijemu Vaše prijave.

Porsche SCG d.o.o.

Firma Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salcburgu. Još od samih početaka, cilj naše kompanije je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu postavljajući standarde konkurentnim kompanijama. U ovom trenutku, Porsche SCG zapošljava preko 100 ljudi. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Porsche SCG je generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru . U okviru svog poslovanja preduzeće ima još tri dilerska objekta: Porsche Beograd Ada, Porsche Beograd Sever i Porsche Novi Sad. Pored Porsche SCG na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing. Naša glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki Volkswagen, Audi, Seat i Porsche, kao i prodaja rezervnih delova.

Karijera SEAT International

SEAT šansa za uzbudljivu budućnost. Istražite širok spektar mogućnosti koj enudi SEAT International.