Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Istorija
Istorija

Posvećeni prošlosti, vizija budućnosti.

Na putu od prvog španskog proizvođača automobila do jednog od dizajnera koji je najviše dizajnirao u svetu, postigli smo mnogo. I želimo više.

1950-e

SEAT je osnovan - i pokreće naciju. Isprva sa 10.000 vozila godišnje. Sa legendarnim SEAT 600, nova zvezda na nebu automobila.

1960-e

Vreme promena. SEAT 850 postavlja nove standarde. Međunarodna potražnja pokreće proizvodnju na 1 milion vozila.

1970-e

Inovacija koja je ispred svog vremena. Proizvodnja doseže 3 miliona vozila, najavljen je najmoderniji Martorell tehnički centar.

1980-e

Budućnost je sada. Ibiza oblikuje tržište za male automobile kao nijedan drugi model, a SEAT postaje deo porodice Volkswagen.

1990-e

Volkswagen otvara nove mogućnosti za budućnost. Fabrika Martorell otvara svoja vrata, omogućavajući da se premaši broj od 10 miliona vozila.

2000-e

Proslavljamo 50 godina rasta i uspeha zahvaljujući inovacijama poput SEAT Leon-a i SEAT servisa orijentisanog na klijenta.

2010-e

Nove perspektive stvaraju nove veze. Predstavljamo Mii i širimo raznoliku porodicu modela Leon. Veće. Bolje. Brže.