Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

SMART TEHNOLOGIJA

Držati korak sa Vašim aktivnim načinom života ponekad može biti izazov, zato definitivno pomaže saznanje da posedujete svu tehnologiju koj aje potrebna za svaki dan. SEAT Leon poseduje sve napredne funkcije koje svaki dan i trenutak čine posebnim užitkom.

Full link tehnologija

Zabava za sve

Navi System Plus, tu je! Madia System Plus, tu je! Sa Full Link Tehnologijom i infotainment sistemom 8", u novom modelu SEAT Leon posedujete sve što je potrebno za zabavu cele porodice i planiranje puta.

Otkrijte kako radi
Bežični punjač

Hands-free

Možda Vam je back-up planiranje u prirodi ali sa novim modelom SEAT Leon možete da se opustite. Ako Vaš telefon ostane bez baterije, uvek Vam je pri ruci bežični punjač. I još bolje, manje žica, manje smetnji!

Komfor i Tehnika

Jedinstvena zona komfora

Senzor za kišu i svetla

Senzor za kišu detektuje kada pada kiša i automatski uključuje brisače. A uz pomoć senzora svetla , vaš SEAT Leon će odrediti koja podešavanja su vam najoptimalnija.

Keyless entry

Fali vam slobodna ruka? Tipična situacija. Sa KESSY sistemom bez ključa, možete zaključati i otključati vaš SEAT Leon bez vađenja ključa iz džepa.

U harmoniji sa mojim ritmom

Vozilo koje razume vaš ritam. SEAT Leon vas uvek dočekuje na prijateljski način, start dugme zasvetli čim se približite automobilu sa ključem u ruci.

SEAT profili vožnje

Stvari ne idu uvek onako kako vi to želite; Na kraju krajeva, život nije predvidljiv. Međutim, u vašem vozilu kontrolišete sve. Izaberite između Normalnog, Sportskog, Eko i Individualnog načina vožnje kako biste bili sigurni da stvari funkcionišu na željeni način.

Kamera za vožnju unazad

Dodatni par očiju

Kom vozaču ne treba dodatni par očiju na potiljku? Novi model SEAT Leon poseduje drugu najbolju stvar na tu temu, kameru za vožnju unazad. Ne propustite dešavanja iza Vas sa ovom mogućnošću.

Digitalni kombinovani instrumenti

Jedan pogled je dovoljan.

Sve važne informacije pred očima. Digitalni kokpit prikazuje sve što vam je potrebno, navigacione mape i mnogo više.

Želite više informacije o modelu SEAT Leon?