Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
SEAT Originalna dodatna oprema®

Ovo je Vaš Leon

Vozilo sa velikim brojem opcija za prilagođavanje. Baš kako ste želeli. Vaš Leon, Vaša oprema, Vaš stil.

Aerodynamic kit

Sportski karakter

Novi Leon izdvaja se iz mase zadivljujućim aerodinamičnim kitom. Budite na čelu i ostavite ostale za sobom dok se dive detaljima na zadnjem kraju Vašeg SEAT Leon-a.

Unutrašnjost

Pun ideja

Učinite unutrašnjost vašeg SEAT-a još udobnijom, elegantnijom i praktičnijom. Sa modernom ručicom menjača u aluminijumskom izgledu ili elegantnim pragovima postavite optičke akcente. Praktičan organizator za držač čaša ima dovoljno prostora za sve što želite da imate pri ruci.

Transport

Ponesite sve što Vam je potrebno

Postoje predmeti koji su preveliki da se nose pogotovu na put. Zbog toga smo dizajnirali dodatne elemente za transport takvih predmeta o obezbedili da budete spremni da poneseti bilo šta bilo gde.

Otkrijte
Felne od lakometalne legure

Od elegantnog do sportskog

Bilo da preferirate sportski ili elegantan izgled, elegantne aluminijumski felne iz originalne dodatne opreme SEAT nude odgovarajući dizajn za svačiji ukus.

Zaštita

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavesice blatobrana.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon?