SEAT Leon eHybrid

Najbolje iz oba sveta?

Pozdravite novo doba: novi SEAT Leon e-Hybrid pokreće se 100 % na električnu energiju a prebacuje na benzinski pogon samo ako baterija mora da se napuni.

Šta je plug-in e-hibrid?

Struja. Benzin. Više snage.

Novi SEAT Leon e-Hybrid više je od konvencionalnog hibridnog vozila. Kao što to čini većina hibridnih automobila, i on automatski puni svoju bateriju. Međutim, on je takođe i plug-in model.

To znači da se on uobičajeno koristi svojim električnim pogonom, dok će se benzinski motor aktivirati samo ako je potrebna dodatna snaga. Za punjenje vam je potrebna samo klasična strujna mreža. Svojom modernom tehnologijom SEAT Leon e-Hybrid nudi vam veći domet od isključivo hibridnog ili električnog modela. Zahvaljujući svom 100 % električnom pogonu većinu vremena ćete putovati bez ikakvih emisija štetnih gasova.

 Prednosti e-hibridne tehnologije

Novi pogon za svaki dan.

Za razliku od konvencionalnih električnih i hibridnih pogona, e-hibridna tehnologija nudi vam velik ukupni doemt - zahvaljujući fleksibilnim opcijama punjenja.

Elektromotor se koristi povratom energije kočenja za veći domet
Bez emisija CO2 možete preći deonice do 50 km*.
Iskoristite puni kapacitet baterije zahvaljujući mogućnosti eksternog punjenja.
Uštedite na svom svakodnevnom putu do posla.
Snaga

Zajedno u radu.

Snaga

Dva motora, jedan pogon: plug-in električni pogon sa 75 kW u kombinaciji sa 1,4 l TSI motorom postiže ukupnu snagu od 150 kW.

Domet

Gde god se nalazilo vaše odredište, novi SEAT Leon e-Hybrid će vas do odvesti njega. Vožnja isključivo na električni pogon nudi vam domet do 60 km*. Ako kombinujete električni i benzinski pogon, povećaćete svoj domet do čak 800 km.

Samopunjenje

Kočenje vas vodi dalje. Dobijena energija kočenjem koristi se za ponovno punjenje baterije. To znači da i u pokretu imate dodatni benefi povećanog dometa.

Punjenje

Napunjen energijom. 

Spremni za punjenje? Bilo kod kuće, bilo na putu - svoj novi SEAT Leon e-Hybrid napunićete jednostavno i brzo.

100% za 3 sata preko wallboxa.
100 % za 6 sati na konvencionalnoj utičnici.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon?

* Provisorische Daten.