Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Možete biti spokojni

U modelu SEAT Leon uvek ćete se osećati sigurno zahvaljujući tehnologijama poput sistema za zaštitu pešaka i asistencija za saobraćajne zastoje. Sve što Vam treba je malo spokoja na putu.

Traffic jam asistencija

Bez stresa, uživajte

U modelu SEAT Leon pretvorite saobraćajne zastoje u uživanje. Asistent za saobraćajne zastoje vrši procenu udaljenosti od drugih vozila i prilagođava brzinu i kočenje.

Zaštita pešaka

Uvek na oprezu

Dodatni par očiju nije na odmet. Sistem zaštite pešaka detektuje ukoliko se neko nalazi ispred ili iza vozila i upozorava zvučnim i vizuelnim signalima pre nego što automatski aktivira kočnicu.

Detalji*

Sistemi asistencije

Asistencija za saobraćajne trake

Asistent za saobraćajne trake brine se da ostanete u traci kojom se krećete, upozornjima ili čak automatskom korekcijom putanje vozila.

High beam assist

Ova mogućnost automatski podešava intenzitet glavnih svetala. Promena dugih i oborenih svetala je automatska. Noćna vožnja je lakša!

Prepoznavanje saobraćajnih znaka

Sistem je sinhronizovan sa prednjoim kamerom, senzori detektuju ograničenje brzine, zabrane kretanja ili radove na putu i upozoravaju Vas unapred.

Emergency asistencija*

Brine o Vama

U modelu SEAT Leon možete da se opustite sa saznanjem da Emergency Assist reaguje kada Vi niste u stanju, automatskim kočenjem Vas upozorava ili čak potpuno zaustavlja vozilo.

Detekcija zamora vozača*

Bistar pogled

Aktivan način života pun je uzbuđenja i može da umori. Ne morate da brinete kada ste na putu, jer će Vas sistem prepoznavanja zamora vozača upozoravati na pad aktivnosti i koncentracije.

Adaptive cruise kontrola (ACC)*

Malo dodatne pomoći

Podesite konstantnu brzinu i uživajte u putovanju. Adaptivna kontrola brzine će brinuti o ubrzavanju i usporavanju u skladu sa saobraćajnim uslovima, što znači da možete da sklonite nogu sa pedale gasa i opustite se.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon?