Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

Moderna porodica

 SEAT Leon Sportourer ST poseduje brojne inovativne elektronske sisteme bezbednosti i asistencije. Napredna tehnologija garantuje Vam optimalne performanse u svakoj situaciji. Leon Sportourer ST je suština udobnosti, bezbednosti i užitka u vožnji.

Bežični punjač

Rezervni plan

Možda je u Vašoj prirodi da imate uvek rezervni plan ali u novom modelu SEAT Leon Sportourer ST možete da se opustite. Ukoliko Vam se baterija mobilnog telefona ispšraznila, pri ruci vam je uvek punjač. I što je još bolje, potpuno bežični.

Digitalni kombinovani instrumenti

Na prvi pogled.

Sve informacije, ispred i u centru. Digitalni kokpit prikazuje sve što vam je potrebno, navigacione mape i mnogo više.

Pakring asistencija

Perfektno parkiranje

Kamera za vožnju unazad

Kojem vozaču ne treba par očiju na potiljku? Novi SEAT Leon Sportourer ST drugu najbolju stvar, kameru za vožnju unazad. 

Prednji i zadnji parking senzori

Prednji i zadnji parking senzori upozoriće Vas vizuelno i zvučno na eventualne prepreke koje se nalaze ispred odn. iza vozila.

Parking senzori pozadi

Novi SEAT Leon Sportourer ST vidi ono što Vi niste u stanju. Pomoći će Vam da budete na sigurnom odstojanju od prepreka koje bi se mogle naći iza vozila prilikom parkiranja

Full Link-Tehnologija

Zabava za sve

Zahvaljujući Full Link tehnologiji i 8-inčnom infotainment sistemu u SEAT Leon Sportourer ST-u imate sve što vam je potrebno za zabavu i udobno i bezbedno putovanje.

Tehnologija

Inteligentni dodaci

SEAT profili vožnje

U vašem vozilu vi imate kontrolu. Izaberite između Normal , Sport, Eco i Individualnog moda vožnje kako bi obezbedili da se vozilo ponaša baš kako želite.

Senzor za svetlo i kišu

Senzor za kišu će prepoznati prisustvo kišnih kapi i automatski uključiti brisače. Sa senzorom za svetlo, Vaš novi SEAT Leon Sportourer ST će odrediti podešavanje glavnih svetala.

Električna parkirna kočnica

Ako imate mnogo stvari na umu, biće vam drago da znate da će se električna parkirna kočnica aktivirati automatski čim vozilo miruje. Ova funkcija takođe sprečava kretanja vozila prilikom mirovanja ili pokretanja pomoću funkcije Auto Hold. Još jedna stvar o kojoj ne treba brinuti.

Navi System

Na pravom putu

Navi System sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 8" će prnaći najbržu rutu gde god da se uputite. Dakle bilo da vozite sina na fudbal ili samo idete u nabavku, uvek ćete stići na vreme.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportourer ST?