Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
SEAT originalna oprema

Za vaš jedinstveni SEAT

Neka vaš SEAT Leon ST bude vaš lični SEAT: sa raznovrsnim SEAT Leon ST dodacima. Dopustite sebi da budete inspirisani: izaberite sportske, praktične i udobne ideje koje najbolje odgovaraju vama i vašem modelu Leon ST.

Transport

Rešenja za svaki prtljag

Za praznike, slobodno vreme ili sport: Sa transportnim rešenjima SEAT-a, uvek imate sve što vam je važno. Krovni nosač je osnova za daljnje transportne dodatke kao što su praktični nosač bicikla.

Performanse

Sportski karakter

Naglasite sportski karakter Vašeg vozila - kod SEAT originalnih dodataka imate svaku mogućnost. Sportski dekori vozila, aerodinamični kompleti, sportske pedale i još mnogo toga čine da srce svakog vozača automobila brže kuca.

Lakometalne felne

Od elegantnog do sportskog

Bilo da preferirate sportski ili elegantan izgled, elegantne aluminijumske felne iz originalne dodatne opreme SEAT nude pravi dizajn za svačiji ukus.

Unutrašnjost

Puno ideja

Učinite unutrašnjost vašeg SEAT-a još udobnijom, elegantnijom i praktičnijom. Sa elegantnom ručicom menjača u aluminijumskom izgledu ili elegantnim pragovima vrata postavite optičke akcente. Dodatni praktičan organizator držača čaša ima dovoljno prostora za sve što želite da imate pri ruci.

Infotainment

Tehnika, najnovije generacije

Najnovija tehnologija kompanije SEAT nije samo ispod haube - ona je takođe i u unutrašnjosti automobila: adapteri za pametne telefone i muzičke plejere obezbeđuju najviši nivo povezanosti. Sa hands-free sistemom, možete da se skoncentrišete na saobraćaj i istovremeno upućujete i primate pozive. Navigacioni uređaji će vam pokazati najbrži put do vašeg odredišta.

Zaštita

Savršena zaštita

Da vaše sedište dugo izgleda kao novo - za uživanje u vožnji: na primer, sa oblogom prtljažnika, prtljažnik ostaje čist, dok patosnice održavaju prostor za noge čistim.

Bezbednost

Bezbedno na putu

Vaša bezbednost je naš glavni prioritet. Zbog toga ne pravimo kompromise u vezi sa originalnom SEAT zaštitnom opremom: koja se odnosi na naša savremena dečija sedišta, kao i na lance za sneg ili sigurnosne prsluke.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportourer ST?