Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Budite bezbrižni

Bezbednost je uvak najvažniji prioritet za roditelje. Zbog toga u novom modelu SEAT Leon Sportourer ST možete biti sigurni da je Vaša porodica bezbedna zahvaljujuću tehnologijama poput detekcije umora vozača ili ACC.

Asistent za saobraćajne zastoje*

Bez stresa

U novom modelu SEAT Leon Sportourer ST saobraćajna gužva je šansa za opuštanje. Asistent za saobraćajne zastoje kalkuliše rastojanje između vozila i kontroliše brzinu tako da održava bezbedno rastojanje do vozila ispred.

Adaptivna kontrola brzine*

Malo dodatne pomoći

Podesite stabilnu brzinu u uživajte u porodičnom izletu. ACC će preuzeti kontrolu nad ubrzavanjem i usporavanjem vozila u skladu sa saobraćajnim uslovima, tako da možete da odmorite nogu i uživate u vožnji.

Sistemi asistencije*

Bezbedno i sigurno

Detekcija zamora vozača

Porodični život je pun uzbuđenja i lako može da zamori. Ne morate da brinete kada ste na putu jer će vas detekcoija zamora vozača držati budnim.

Asistencija za duga svetla

Asistencija za duga svetla omogućava automatsku smenu dugih i kratkih svetala u zavisnosti od uslova na putu.

Prepoznavanje saobraćajnih znakova

Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova sinhronizovan je sa prednjom kamerom, senzori detektuju ograničenja brzine, znake upozorenja i radova na putu i upozoravaju Vas na vreme

Stop & Go

Čuvajte okolinu

Smanjuje emisiju i štedi novac. Stop & GO funkcija isključuje motor kada je vaše vozilo u stanju mirovanja. U trenutku kada se vozilo ispred pokrene, motor se ponovo uključuje i krećete.

Zaštita pešaka

Uvek na oprezu

Dodatni par očiju nije na odmet. Zaštita pešaka detektuje ako neko prolazi ispred vozila i upozorava Vas zvučnim i svetlosnim signalima pre nego što započne kočenje.