Tehnologija

VELIKI MOZAK

Novi Leon SC modela je prepun novih tehnoloških rešenja. Od bežičnog punjača do Keyless sistema, sve je dodato da biste što više uživali na putovanju.

Bežični punjač

Uvek na dohvat ruke

Možda Vam je back-up planiranje u prirodi ali sa novim modelom SEAT Leon možete da se opustite. Ako Vaš telefon ostane bez baterije, uvek Vam je pri ruci bežični punjač. I još bolje, manje žica, manje smetnji!

kamera za vožnju unazad

Dodatni par očiju

Kom vozaču ne treba dodatni par očiju na potiljku? Novi model SEAT Leon poseduje drugu najbolju stvar na tu temu, kameru za vožnju unazad. Ne propustite dešavanja iza Vas sa ovom mogućnošću.

SEAT DRIVE PROFIL

Vaš stil vožnje

Izaberite Normal, Sport, Eco ili individualni profil vožnje i prilagodite vožnju svom stilu.

tehnologija

Pametni dodaci

SEAT profili vožnje

U vašem vozilu vi imate kontrolu. Izaberite između Normal , Sport, Eco i Individualnog moda vožnje kako bi obezbedili da se vozilo ponaša baš kako želite.

Senzor za svetlo i kišu

Senzor za kišu će prepoznati prisustvo kišnih kapi i automatski uključiti brisače. Sa senzorom za svetlo, Vaš novi SEAT Leon ST će odrediti podešavanje glavnih svetala.

Emergency Assist

Ako se nađete u potencijalno opasnoj situaciji, Emergency Assist će Vam umanjiti broj stvari o kojima morate brinuti. Automatski će obavestiti vozača ukoliko detektuje umanjen stepen reakcije vozača pre nego što potpuno zaustavi vozilo.

MOTORI

Šta Vas pokreće?

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi