Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Tehnologija

Zašto čekati sutra?

Nema razloga za čekanje. Tu je sve što Vam je potrebno SEAT Ibiza sa 8"-ekranom (20,3 cm) nanovija  SEAT- tehnologija, za svaki dan. Idemo.

Umrežavanje

Indukcioni punjač

Ako nije jednostavno, nije mobilno. Dovoljo je da pametni telefon stavite u indukcioni punjač modela SEAT-Ibiza i baterija će biti napunjena bežičnim putem. Integrisano GSM antensko pojačalo pobrinuće se za odličan signal u svakoj situaciji.

Audio sistem

BeatsAudio™ zvučni sistem

Muzika kao životni detalj. A zvuk ne nedostaje u novom modelu SEAT Ibiza BeatsAudio™  zvučnim sistemom 300 W pojačalo, šest zvučnika i subwoofer visokog kvaliteta. Klasična muzika, tehno, šta god volite.

Navigacija

8”-ekran (20,3 cm)

Na cilj bez prepreka? 8"- ekran (20,3 cm) u novom modelu SEAT Ibiza sa integrisanim funkcijama navigacije, Full Link sistema, mapama i praktičnom pomoćnom funkcijom za parkiranje unazad.

Nađite svoj put.

Virtuelni kokpit

Potpuna kontrola?

Digitalni kokpit olakšava svaku vožnju, sve informacije se nalaze pred vama: brzina, broj obrtaja, navigacija.

Više tehnologije

Zabava ne prestaje.

Kessy Entry & Go

Startovanje motora bez ključa sa ritmičnim (hearthbeat) dugmetom. Heartbeat start dugme  svetli kada se nova SEAT Ibiza automatski otključa dok joj prilazite. Uđite, pritisnite i krenite.

Profili vožnje

Sa profilima vožnje SEAT Ibiza je potpuno prilagodljiva. Vozite i zabavite se.

Kamera za vožnju unazad

Lako unazad zahvaljujući kameri za vožnju unazad. Slika se prikazuje direktno pred Vama, na ekranu. Parkiranje, bezbedno, udobno, lako. 

Želite više informacija o modelu SEAT Ibiza?