Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Bezbednost

Život je isuviše kratak da biste bili zabrinuti.

Opustite se. Nova SEAT Ibiza nudi bezbednost Vama i Vašim najbližima. Sa ovim dobrim saznanjem možete da se opustite i koncentrišete na važne stvari . Na primer na zabavu.

Vazdušni jastuci

Udahnite.

Ako dođe do neželjene situacija, inteligentna kontrola vazdušni jastuka stupa na scenu i reaguje u skladu sa situacijom. Vozač i suvozač zaštićeni su vazdušnim jastucoima spreda i sa strane.

Bezbednost na putu*

Mi brinemo za Vas.

ACC kontroliše brzinu u skladu sa saobraćajnim uslovima, Front Assist koči vozilo u kritičnim situacijama a detekcija zamora vozača će Vas podsetiti na neophodnu pauzu. Šta god da je na putu, mi smo tu za Va

Pogledajte funkcije
Elektronski program stabilnosti (ESC)*

Polako, polako.

Svaka situacija u kojoj izgubite kontrolu nad SEAT Ibizom aktiviraće sistem koji će stabilizovati vozilo.

 

Kretanje na usponu.*

Nebo je granica.

Na gradskim usponima bez brige sa novim modelom SEAT Ibiza. Hill Hold će sprečiti da vozilo krene unazad pri kretanju na usponu bez upotrebe ručne kočnice.

Kako funkcioniše
Kontrola pritiska u pneumaticima*

Vozite svojim stilom?

Dodajte gas. Vaša SEAT Ibiza kreće. Kontrola pritiska u pneumaticima prati, vozite sa samopouzdanjem.

Želite više informacija o modelu SEAT Ibiza?